Betingelser

Betingelser

Polterabend Event er det helt rette sted at booke en polterabend. Vi anser vores kunder som vores vigtigste samarbejdspartnere, og vi holder altid vores aftaler. Vi er nok de eneste på polterabend markedet, der giver kunderne leveringsgaranti med erstatning. Vi arbejder altid for at skabe de bedste polterabend oplevelser for vores kunder. Har I forslag til nye tiltag eller ting i kunne ønske jer vi gjorde på en anden måde, er I altid velkomne til at rette henvendelser. Vi ønsker at bruge vores kunder som sparingspartnere og lytter altid gerne til vores kunders ønsker og behov. Vi ønsker altid at bruge jeres input til at skabe den absolut bedste oplevelse for jer der benytter vores polterabend event center. 

 

 Leveringsgaranti

Polterabend Event giver altid leveringsgaranti på bookede polterabend events efter modtagelsen af jeres betaling. Polterabend Event har endnu ikke oplevet at aflyse et polterabend event for vores gæster. Såfremt vi nødsages til dette, krediteres jeres faktura fuldt, og vi udbetaler yderligere en erstatning svarende til depositummet angivet på fakturaen. Erstatningen vil typisk ligge på omkring 495,- for 1 event og op til 1.500,- ved flere events!

 Afbestilling

Indtil 2 uger før jeres polterabend kan I afbestille jeres polterabend og få alle pengene retur! Depositummet bruges til at påbegynde arbejdet og forberedelserne i forbindelse med jeres polterabend. Depositummet udgør typisk 495,- og returneres ikke såfremt arbejdet er påbegyndt og afbestilling sker senere end 2 uger før jeres bookning. Det resterende beløb returneres.

 Betaling

Vi sender dig fakturaen på mail. Depositummet betales før forfaldsdatoen og det resterene beløb betales kontant på dagen. Modtager vi ikke betalingen rettidigt, og viser det sig ikke at være muligt at få kontakt til dig telefonisk eller på mail indenfor 2 dage hvorved vi finder en løsning på manglende betaling, vil vi kunne annullere din bookning.

Betingelser Polterabend Event

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores betingelser eller har andre spørgsmål vi kan hjælpe dig med. Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for vores kunder og ønsker altid at være imødekommende og står klar til en dialog såfremt der er spørgsmål til vores betingelser, til bookning, til jeres arrangement eller andet.

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50

Har vi ikke selv eventet, finder vi det til dig - Let's have more fun!

Høje Taastrup

Paintball

Høje Taastrup

Lasergame

Albertslund

Lasergame

Hele landet

Atv

Hele landet

Motocross

Brøndby

Gokart

Hele landet

Fægtning

Hele landet

Stunt Workshop

Rungsted

Kapsejlads

Hele landet

Segway

Kbh S.

Skydning

Amager

Klatring

Hele landet

Fisketur på båd

Hillerød

Mountainbike

Rødovre

Trylleshow

Rødovre

Sumobrydning

Rødovre

Lokumsraes

Rødovre

Gladiatorkamp

Rødovre

Mega Bordfoldbold

Rødovre

Golf simulator

Rødovre

Skydesimulator

Hele landet

Flyboard

Amager

Flyboard

Amager

Kitesurfing

Amager

Knock Off

Amager

Supsurf polo

Amager

Kajakpolo

København

Fisketur på båd

København

Rib båd

Hele landet

Waterball

Hele landet

Porsche

Hele landet

Skydning

Hele landet

F16 Flysimulator

Hele landet

Trylleshow

Hele landet

Casino

Rødovre

Human Bowling