Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Sangstjerne for en dag er et TOP populært event til børnefødselsdag og et MEGA hit specielt til en 10 års pige børnefødselsdag! Når I booker CD Indspilning får I alle mulighed for at prøve hvordan det føles at være sangstjerne for en dag. Alle kommer ind og synger kor i samlet flok og naturligvis er der hovedtelefoner til alle! Bagefter kommer I ind 2 og 2 og synger vers. Vores professionelle producer som bl.a. har arbejdet med tidligere X-factor deltagere og spillet på scene med Tina Dickow, finpudser, mixer jeres indspilning til perfektion. Til slut sætter vi lyseffekter, vindmaskine og røgmaskine op og afspiller jeres sang, som I så kan danse til mens I filmer og laver jeres helt egen unikke musikvideo! Naturligvis foregår det hele under trykke rammer i et professionelt lydstudie hvor alle kan være med og endelig afholdes jeres børnefødselsdag i vores festlige selskabslokale med mulighed for at nyde hjemmebagt fødselsdagskage, sodavand, slik og snacks mens der deles gaver og fødselsdagshilsner ud. Ifølge vores kunder en helt uforglemmelig oplevelse og den fedeste dag i deres liv!

 

Polterabend Event
CD Indspilning til børnefødselsdag

CD Indspilning er et MEGA populært event til børnefødselsdag hvor alle deltagere får mulighed for at være sangstjerne for en dag!

Pris: 1.495,-
60 min.

Læs mere
Polterabend Event
Sølvpakken til børnefødselsdag

Sølvpakken er dobbelt op på CD Indspilning til en fordelagtig pris hvor der følger gratis CD'er med til alle! Anbefales for mere end 10 deltagere.

Pris: 1.995,-
2 timer.

Læs mere
Polterabend Event
Selskabslokale til børnefødselsdag

Få det helt perfekte private selskabslokale til jeres børnefødselsdag og slip for bekymringerne ved at holde jeres børnefødselsdag hjemme!

Pris: 1.800,-
3 timer.

Læs mere

Børnefødselsdag hos Polterabend Event

Sangstjerne for en dag er populært og meget benyttet til en børnefødselsdag, men I er naturligvis også velkomne til at benytte andre events så som: Rock-amok, Disco dans og Live Scenen. Vi har stor erfaring i afholdelse af børnefødselsdag og I er altid velkomne til at kontakte os hvis I har spørgsmål. Sammen kan vi lave den vildeste børnefødselsdag!

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50

Kundeudtalelser om børnefødselsdag hos os

Mange tak for sidst, det var virkelig et hit hos pigerne, og Rebekka mener det har været "den fedeste dag i hendes liv"!
Thumbs up

Trine

Børnefødselsdag

Tak til Claus for et super arrangement. Det er ikke sidste gang vi kommer. Det er et super sted at holde børnefødselsdag. Alle pigerne var enige om det var den bedste fødselsdag de havde været til!
Thumbs up

Leyla Tosunoğlu

Børnefødselsdag

Fantastisk eftermiddag med pigerne fra 5. klasse :-). Resultatet blev super og min datter fik en fødselsdag, som hun sent glemmer :-)
Thumbs up

Pia Kobez Jacobsen

Børnefødselsdag