Eventpakker
Polterabend Event

Platinpakken

I platinpakken kommer I til at opleve populære events som Rock-amok, Disco dans og Live Scenen og ½ time i selskabslokalet!

Pris: 3.995,-
4 timer.

Læs mere
Polterabend Event

Guldpakken

I guldpakken har vi samlet en række super sjove events som: CD Indspilninng, danseskole og live scenen. Super sjovt til en polterabend!

Pris: 3.595,-
 3 timer.

Læs mere
Polterabend Event

Sølvpakken

Sølvpakken er dobbelt op på CD Indspilning og er utrolig populært til børnefødselsdag, polterabend og teambuilding events. Gratis CD'er til alle!

Pris: 1.995,-
2 timer.

Læs mere
Polterabend Event

Drenge Polterabend

Har I lyst til at holde den perfekte drenge eller herre polterabend. Vi har mange sjove aktiviteter til jeres polterabend!

Pris: 2.795,-
3 timer.

Læs mere
Polterabend Event

Pige Polterabend

Har I lyst til en sjov og underholdende pige polterabend, så er tiden kommet til at holde en sjov polterabend hos os.

Pris: 2.995,-
2 timer.

Læs mere
Polterabend Event

Selskabslokale

Book perfekt selskabslokale med mobildiskotek, karaokeanlæg og sjove events som bordfodbold, dart, mini bordtennis, pool og beer pong!

Timepris: 495,-
1 time

Læs mere

Eventpakker

Book eventpakker og få 20% rabat!

Når I booker flere af vores sjove polterabend events på samme tid i form af eventpakker har I mulighed for at få op til 20% rabat. Ved bookning af 2 events gives fra 10% rabat, ved bookning af 3 events og derover gives 20% rabat. Når I booker vores eventpakker har I samtidig muligheden for at bruge hele dagen ude hos os, så I ikke behøver at køre frem og tilbage imellem forskellige events på forskellige lokationer. Polterabend Event står for kvalitet og når I booker hos os er I sikret at vi tager det seriøst, så I bare kan nyde det og lade os klare resten. Hvis I hellere selv vil bestemme sammensætningen af jeres eventpakke, har I også mulighed for det. Det kan være en god idé at sammensætte eventpakker på en måde så der er variation i de forskellige polterabend events I vælger. Vi arbejder altid for at skabe de bedste polterabend oplevelser for jer. En polterabend skal mest af alt være sjov! Hos os er der både et kompetent personale samt professionelle faciliteter som sikrer at vores event både emmer af kvalitet og samtidig er en sjov oplevelse for alle.