Kontakt

Kontakt

Kontakt os helt uforpligtende for hjælp til sammensætningen af jeres polterabend arrangement, eller for yderligere info vedrørende vores events. Vi sammensætter altid den helt perfekte dag til jeres polterabend, fest eller firma-event. Polterabend Event ligger 10 meter til nærmeste bus og 1 km fra motorvej eller 20 min fra København Centrum. Til alle vores polterabend arrangementer må filmes og tages billeder under eventet. Det er tilladt at medbringe drikkevarer og sandwiches og polterabend events leveres også på jeres adresse.

 

Book Polterabend Event

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os når du har fundet event du ønsker at booke eller har spørgsmål til. Samtidig er der altid mulighed for at booke det enkelte polterabend event på den pågældende side hvor du har fundet det ønskede event!

 Kontakt os

Har du generelle spørgsmål til hvad vi laver af forskellige aktiviteter er du også altid velkommen til at rette henvendelse til os. Vi arbejder for at besvare dine henvendelser indenfor 24 timer og ønsker altid at arbejde for at imødegå jeres ønskede behov.

Kontakt Polterabend Event

Såfremt du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Polterabend Event. Hvis du ønsker at booke en event er det også muligt at booke eventet direkte fra siden hvor evetet beskrives. Vi arbejdet for at besvare alle mails indenfor 24 timer, men du er naturligvis også velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar for at besvare dine spørgsmål.

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50