Polterabend

Polterabend

I Polterabend Event ønsker vi jer afholdelsen af den perfekte polterabend med sjove events og vi har samtidig de helt optimale rammer for jer med et festligt selskabslokale perfekt til polterabend. Hos Polterabend Event får I en eksklusiv oplevelse hvor I ikke bliver forstyrret af andre gæster og I har naturligvis mulighed for at medbringe egne drikkevarer som holdes køligt i vores køleskab og senere kan serveres fra vores bar! Vi har mange sjove polterabend events at vælge imellem, som fx: CD Indspilning, Rock-amok, Live Scenen, Topmodel & Disco dans! CD Indspilning er et utroligt populært event til polterabend. I CD Indspilning får I naturligvis alle hovedtelefoner på imens koret indspilles. Dernæst indspiller kommende brud solo, som I naturligvis samtidig kan høre ude fra kontrolrummet. I kan booke polterabend events hele dagen og feste hele natten i vores selskabslokale som bl.a byder på mobildiskotek og karaokeanlæg. Endelig får I mulighed for at prøve Beer Pong, Bordfodbold, Dart og meget mere. Ring til os i dag, så hjælper vi jer med afholdelse af det perfekte polterabend!

 

Polterabend Event
Events til polterabend

Find sjove og spændende events til jeres næste polterabend. Find populære events: Rock-amok, CD Indspilning, Live Scenen og Disco dans!

Pris: 1.195,-
45 min - 90 min.

Læs mere
Polterabend Event
Eventpakker til polterabend

Sammensæt selv sjove polterabend eventpakker og få op til 30% rabat eller ring til os, så hjælper vi med at sammensætte jeres eventpakke!

Pris: 600,-
1 - 12 timer.

Læs mere
Polterabend Event
Selskabslokale til polterabend

Få det helt perfekte selskabslokale til jeres polterabend med mobildiskotek, karaokeanlæg, bordfoldbold, beer pong og meget mere!

Pris: 6.495,-
12 timer.

Læs mere

Polterabend hos Polterabend Event

Få en fantastisk polterabend hos Polterabend Event. Vi har stor ekspertise i afholdelse af polterabend og arbejder altid for at skabe et seriøst sjovt polterabend arrangement. I er altid velkomne til at kontakte os og vi ønsker også at sige vores kunder en stort tak for altid at komme med et fantastisk humør, sammen skaber vi den perfekte polterabend!

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50

Kundeudtalelser om polterabend hos os

En rigtig dejlig polterabend for min søster.....taaaak for din store tålmodighed :-) sjovt var det!
Thumbs up

Gitte Jensen

Polterabend

Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag!
Thumbs up

Cigdem

Polterabend

Fantastisk behandling og skide sjovt. Vil klart anbefalede dette!
Thumbs up

Tanja Tut Kristensen

Polterabend