Teambuilding

Teambuilding

Har I lyst til en seriøs sjov oplevelse der styrker holdånden i klubben eller i jeres firma, så kan I booke sjove teambuilding events hos Polterabendevent.dk. Vi har professionelt lydstudie, fotostudie og festsal til vores events som er tiltænkt til 5 - 25 personer. Firmateambuilding.com afholder seriøse opkvalificerende teambuilding kurser der skaber resultater for teams af 5 - 250 personer hos jer eller på vores adresse i WTC Ballerup, et top moderne business center på 17.000 m2 med mulighed for afholdelse af selv de største firma teambuilding events! Ønsker I at gøre jeres medarbejdere eller ledergruppen skarpere i den mundlige kommunikation eller ønsker I et stærkere team med energi, så læs mere på: Firmateambuilding.com! Polterabendevent.dk byder bl.a på Rock-amok eventet hvor I får "holdfølelsen" forstærket imens I gradvist bliver bedre til at spille sammen. På Live Scenen står chef og medarbejder lige og med fælles mål om at få budskabet leveret til målgruppen. I CD Indspilning eventet kan I skrive jeres helt egen firmasang og få den indspillet i vores top professionelle lydstudie.

 

Polterabend Event
CD Indspilning til teambuilding

Skriv jeres helt egen teamsang med egen tekst til kendt nummer og indspil den i vores lydstudie, og få et evigt minde I kan høre igen og igen!

Pris: 1.495,-
60 min.

Læs mere
Polterabend Event
Rock-amok til teambuilding

Forstærk "holdfølelsen" og få en fornemmelse af samspil, imens I går helt amok på trommer og andre percussion instrumenter!

Pris: 1.995,-
90 min.

Læs mere
Firmateambuilding
Live Scenen til teambuilding

Professionel teambuilding for mindre og større teams. Vi kommer gerne ud til jer og afvikler teambuilding og events!

Deltagerpriser fra: 235,-
Min. 25 - 100 pers.

Læs mere

Teambuilding hos Polterabend Event

Få det perfekte teambuilding event hos Polterabend Event. Vores producer har mere end 10 års erfaring i lydproduktion og vi har mange års erfaring I events til private, klubber og firmaer. Vi leverer både sjove og seriøse teambuilding events til mindre og større teams og finder i samråd med jer, den perfekte løsning for jer. Kontakt os i dag for at høre mere!

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50

Kundeudtalelser

Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang.
Thumbs up

Martin Klug

Sportsklub

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.
Thumbs up

Therese

Mærsk

Leverer top professionel kvalitet. Tak til Claus Beelen, hilsen Stiger :-)
Thumbs up

Stig

Evolvia