Beer pong

Beer pong

Beer pong er blevet lidt af et hit de senere år og er et drikkespil, hvor det gælder om at kaste bordtennisbolde over et bord for at få dem til at lande i modstanderes krus. Hvert hold kan starte med enten 6 eller 10 krus sat i en trekantformation. Der er også mulighed for at sætte flush krus i siden til at skylle boldene af med. I beer pong skiftes man til at kaste, og det handler om at få bolden til at ramme ned i modstanderens krus. Det er tilladt af få bolden til først at ramme bordet, før den rammer kruset, men når det sker, kan modstanderen med flad hånd slå bolden af banen. Det hold, som får modstanderens krus tømte, har vundet selve beer pong konkurencen.

 

Info Sådan foregår det

Når I lejer vores beer pong bord, følger der automatisk krus nok med til alle. Samtidig følger der også altid bordtennisbolde med til beer pong spillet.

  • Beer pong bord 182x74x74 cm
  • Beer pong krus
  • Bordtennis bolde

Udtalelser Udtalelser

I har mulighed for at komme og hente beer pong sættet på hverdage efter aftale. Beer pong bord og bolde lejes for 24 timer og bringes tilbage dagen efter!

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!
Thumbs up

Therese

Mærsk

Tilbud Tilbud

Beer pong

  • Beer pong bord og bolde
  • Ideelt fra 2 - 12 personer
  • Leje for 24 timer
  • Selvhenter

 

Samlet pris inkl. moms: 145,-

Transport på Sjælland: 500,-
 

Beer pong hos Polterabend Event

Beer pong er utroligt populært og kan være sjovt til mange forskellige slags fester. Nu kan I leje vores beer pong bord, hvor bolde og krus medfølger. Har I brug for et sjovt og anderledes indslag til jeres polterabend eller firmafest er beer pong helt perfekt. I får mulighed for at leje vores beer pong bord for 24 timer med afhentning på vores adresse.

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50