Borde og stole

Borde og stole

Har I brug for borde og stole til jeres næste fest eller polterabend? Vi har borde og stole til jeres næste arrangement, og de er nemme at sætte op, gøre rene og vejer ikke specielt meget. Vores borde og stole er klapborde og klapstole, så de kan nemt sættes til side eller flyttes, hvis det er det, man har brug for. Vi lejer et bord og 8 stole ud til en samlet pris, men I er naturligvis velkomne til at leje flere sæt. Har I brug for andet til jeres polterabend eller fest, hjælper vi jer også gerne med det. Vi har stor ekspertise i afholdelse af forskellige former for events som polterabend, børnefødselsdage og julefrokoster og hjælper jer gerne med at finde den bedste løsning.

 

Info Sådan foregår det

Vores borde og stole kan klappes sammen og tages nemt med i bilen. I har mulighed for at hente vores borde og stole på vores adresse umiddelbart efter aftale.

  • 1 Bord 182x74x74 cm
  • 8 Polstrede stole

Udtalelser Udtalelser

Vi har mange års erfaring i afvikling af forskellige former for events og hjælper jer gerne med at finde den helt rette løsning til jeres fest eller arrangement!

Hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr!
Thumbs up

Therese

Mærsk

Tilbud Tilbud

Borde og stole

  • Nemme at sætte op
  • 8 personer
  • Leje for 24 timer
  • Selvhenter

 

Samlet pris inkl. moms: 185,-

Stk. pris bord: 66,- Stk. pris stol: 16,-
 

Borde og stole hos Polterabend Event

Har I brug for borde og stole til jeres næste polterabend, fest, børnefødselsdag eller firma arrangement? Nu har I mulighed for at booke borde og stole til jeres næste fest. Der vil være mulighed for at leje 1 bord samt medfølgende 8 stole. Har I andre behov, er I altid velkomne til at rette henvendelse til os. Vi arbejder for at imødekomme jeres behov.

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50