Bordfodbold

Bordfodbold

Bordfodbold er utrolig populært til mange forskellige former for fester. Vores bordfodbold, kan være et sjovt indslag til jeres polterabend, børnefødselsdag eller anden fest. I får mulighed for at leje vores bordfodbold i 24 timer, og der medfølger naturligvis en bold. Har I behov for andet til jeres polterabend eller event, hjælper vi jer altid med at finde de helt rette aktiviteter eller festudlejningsartikler til jeres event. Vi har mange års erfaring med afvikling af events og med at lave sjove aktiviteter til fester og events. Hvis I ønsker at leje vores bordfodbold bord med medfølgende bolde, har I naturligvis altid mulighed for at hente vores bordfoldbold på alle hverdage efter aftale.

 

Info Sådan foregår det

Hvis I ønsker at leje vores bordfodbold bord har I mulighed for at hente vores bordfoldbold bord efter aftale på vores adresse. Bolde medfølger.

  • Bordfoldbold
  • Bordfoldbold bolde

Udtalelser Udtalelser

Vi har stor erfaring i afvikling af events både til børnefødselsdag, polterabend og firma arrangementer og arbejder altid for, at I får en god oplevelse!

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!
Thumbs up

Therese

Mærsk

Tilbud Tilbud

Bordfodbold

  • Borfodbold bord
  • Nemt at sætte op
  • Ideelt fra 2 - 4 personer
  • Leje for 24 timer
  • Selvhenter

 

Samlet pris inkl. moms: 245,-

Transport på Sjælland: 500,-
 

Bordfodbold hos Polterabend Event

Bordfodbold er utroligt populært som underholdning til mange forskellige former for arrangementer. Nu har du mulighed for at leje vores bordfodbold bord til din næste fest, polterabend eller firma event. Vores bordfodbold bord lejes for 24 timer, og der medfølger naturligvis bolde. I har selv mulighed for at afhente bordfodbold hos os.

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50