Beer pong

Beer pong er blevet lidt af et hit de senere år og er et drikkespil, hvor det gælder om at kaste bordtennisbolde over et bord for at få dem til at lande i modstanderes krus. Hvert hold kan starte med enten 6 eller 10 krus sat i en trekantformation. Der er også mulighed for at sætte flush krus i siden til at skylle boldene af med. I beer pong skiftes man til at kaste, og det handler om at få bolden til at ramme ned i modstanderens krus. Det er tilladt af få bolden til først at ramme bordet, før den rammer kruset, men når det sker, kan modstanderen med flad hånd slå bolden af banen. Det hold, som får modstanderens krus tømte, har vundet selve beer pong konkurencen.

Beer pong

- Beer pong bord 182x74x74 cm
- Beer pong krus
- Bordtennis bolde

Samlet pris inkl. moms: 495,-

Om udstyret

Når I lejer vores beer pong bord, følger der automatisk krus nok med til alle. Samtidig følger der også altid bordtennisbolde med til beer pong spillet. I har mulighed for at komme og hente beer pong sættet på hverdage efter aftale. Beer pong bord og bolde lejes for 24 timer og bringes tilbage dagen efter!
Beer pong er utroligt populært og kan være sjovt til mange forskellige slags fester. Nu kan I leje vores beer pong bord, hvor bolde og krus medfølger. Har I brug for et sjovt og anderledes indslag til jeres polterabend eller firmafest er beer pong helt perfekt. I får mulighed for at leje vores beer pong bord for 24 timer med afhentning på vores adresse.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.