Polterabend pakken

De 6 sjoveste events, 4.8 stjerner ud af 5

Polterabend pakken er alle de sjoveste events samlet i en pakke! "CD indspilning" er super hittet, hvor alle indspiller som stjernerne i vores professionelle lydstudie. Vi starter med, at alle indspiller kor og dernæst er det tid til solo for kommende brud eller gom. I "Musikvideo" laver vi en festlig musikvideo. Vi har røg, vind og lys til at sætte den festlige stemning. I "Paparazzi Escape Room" skal I snige jer som en ninja igennem laserbanen uden at bryde lyset. I "Topmodel" eventet, tager vi enten et sejt rockstar coverbillede af holdet, eller der kan laves et topmodel billede af hovedpersonen. Endelig slutter vi med det hylende morsomme Quiz Show: "Gæt en sjov lyd", "Musik baglæns", "Film Quiz" og "Nyn en melodi".
 
 
 
 
 
4,8 stars på FB
HUSK: Book i god tid, og få de bedste tider!

Polterabend pakken

1. CD Indspilning
2. Musikvideo
3. Paparazzi Escape Room
4. Topmodel
5. Quiz Show
6. Lounge, bordfodbold & spil
-   4 til 30 deltagere
-   Events: 3 timer

I alt inkl. moms: 3.995,-

Tilbud alle hverdage: 3.495,-

Sådan foregår det

CD Indspilning afholdes i professionelt lydstudie. Der er mulighed for at vælge imellem mere  end 10.000 sange. Vores producer har mere end 15 års erfaring i lydproduktion, og vi har stor erfaring i afholdelse af fester og sjove polterabends. Hvis I har en ide til possering i topmodel, er jeres forslag velkomne. Billederne skydes af en dygtig fotograf, og retouchering udføres af vores grafiker.
Musikvideoen skydes i vores festlige lokale med røg, vind og lys, så stemningen er sat! Vi skyder med flere kameravinkler, så klipning gøres efterfølgende, og I får musikvideoen tilsendt på email den kommende uge. Laserne I Paparazzi Escape Room er CE mærkede, sikre og godkendt til brug.
Cigdem siger: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Polterabend - Getting Down

Venindetur med egen sang

Børnefødselsdag - Frikvarter

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

POLTERABEND PAKKEN
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.

© PolterabendEvent.DK - Åbent efter aftale 24/7 - forretningsbetingelser - covid-19