Partylys

Partylys er fyldt med masser af fede lyseffekter og er et mobilt lysdiskotek, som egner sig helt perfekt til en fest eller polterabend! Har I planer om at holde jeres polterabend eller fest hos vennerne, vil I med partylys kunne skabe den helt rette feststemning! Partylys er en pakke af forskellige lyseffekter, som er monteret på et stativ. Når man lejer partylys medfølger der også røgmaskine og røgvæske, så man har mulighed for at få endnu mere ud af lyseffekterne. Partylys er nemt at transportere, billigt og lige til at sætte op og fylder ikke meget i lokalet. Uanset om I holder en firmafest, en polterabend eller en børnefødselsdag skaber partylys pakken den perfekte stemning!

Partylys

- 4 stk Magic Jelly DJ Ball
- Røgmaskine og røgvæske
- Tilbehør og ledninger

Samlet pris inkl. moms: 995,-

Om udstyret

Partylys er en samling af fede lys effekter monteret på en metalstang. Partylys er helt perfekt, når feststemning skal i højsædet og er ideelt til mange forskellige fester! Partylys kan lejes for 24 timer og hentes altid hos os. Vi har mange års erfaring i lys og lyd produktion og ønsker altid at hjælpe jer med at få det perfekte arrangement!
Lej et helt ideelt partylys til din næste polterabend, børnefødselsdag eller anden fest. Partylys har fede lys effekter, og der medfølger røgmaskine, så I får mulighed for at få det fulde potentiale ud af jeres lys effekter. Partylys er nemt at stille op og tage ned og styres automatisk af musikkens rytmer. Partylys lejes bl.a. til børnefødselsdag, polterabends.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.