Pige polterabend

Pige polterabend

Få en rigtig sjov pige polterabend hos os hvor I virkelig kan slå jer løs og prøve en masse sjove events til jeres pige polterabend. Til jeres pige polterabend kommer I bl.a. til at opleve CD Indspilning hvor I alle først får mulighed for at slå jer løs i lydstudiet mens I indspiller kor. Derefter er det den kommende brud som skal ind og indspille solo, og I kan naturligvis høre hele herligheden mens hun indspiller. Efter indspilning af musik er det tid til dans. Her kan I vælge imellem Hiphop, disco, samba, salsa eller zumba. Disco dans er en rigtig party dans og er mest populær til en pige polterabend. I er velkomne til at knappe en asti op før vores events og nyde den i vores lounge!

 

Info Sådan foregår det

CD Indspilning foregår I vores top professionelle lydstudie og dans instrueres af professionel danseinstruktør i vores super festlige dansestudie!

  • CD Indspilning
  • Danseskole

Udtalelser Udtalelser

I er velkomne til at nyde bedbrage drikkevarer til jeres pige polterabend. Disco Dans og CD Indspilning er super populære events og booket ofte til pige polterabend.

Vi var meget imponerede over jeres seriøsitet og professionalisme hos jeres instruktør, hun forstod at skabe en fantastisk stemning. :)
Thumbs up

Kunder siger

Pige polterabend

Tilbud Tilbud

Pige polterabend

  • CD Indspilning
  • Danseskole
  • Event: 2 timer
  • Åbent 24/7

 

Samlet pris inkl. moms: 2.995,-

Normal pris inkl. moms: 3.390,-
 

Pige polterabend hos Polterabend Event

Få en super hyggelig og festlige pige polterabend hos os. Når I ankommer har I mulighed for at nyde medbragte drikkevarer hvis dette ønskes. Derefter starter vi på jeres pige polterabend events. I CD Indspilning foregår i lydstudiet hvor I bliver instrueret af professionel producer. I danse eventet vil I blive vejledt af professionel danseinstruktør.

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50