Strip danseskole

I strip danseskole lærer I at danse frækt og sensuelt til jeres polterabend af professionel danseinstruktør, I smider ikke tøjet på noget tidspunkt. Strip danseskole er booket mest af piger. Vores dansestudie har lækkert lys, lyd og spejle. Man kan bruge dansen til sin kommende mand, eller bare holde det for sig selv. Stripdans er en koreografi og tager ca. 1 time at blive instrueret i stripdans. Under stripdans aktiviteten kommer I til at have det sjovt og stripdans kan bookes af alle, men henvender sig mest til piger. Stripdans foregår i et dansestudie med spejle, lækker lyd, frækt lys og vores dansestudie danner helt sikkert den perfekte ramme for en sjov pige polterabend.
4,8 stars på FB

Strip danseskole

1. Der startes med opvarmning
2. I instrueres i stripdans
3. Koreografien laves
4. Kommende brud lærer koreografien
5. Hele holdet udfører koreografien
- Professionel danseinstruktør
- 4 til 30 deltagere
- Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.995,-

Tilbud alle hverdage: 2.495,-

Sådan foregår det

Vi har en professionel danseinstruktør som viser jer stripdans i dansestudiet. Vores dansestudie har frækt lys, god lyd, røgmaskine og gode spejle. Der instrueres i professionelt dansestudie med frække lyseffekter, spejle, god lyd. Vi har de perfekte rammer til at skabe den gode feststemning!
Stripdans er en sjov oplevelse til en pige polterabend. I bliver instrueret i at danse sensuelt og frækt og det er vigtigt at alle føler sig godt tilpads. I får samtidig en underholdende oplevelse af de helt store. I vores dansestudie er der sørget for gode spejle, fede lyseffekter og god lyd som er med til at give en super fed stemning.
Cigdem siger: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA STRIPDANS
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.