Spejlkugle

Vores spejlkugle kan skabe en helt ideel disko stemning til din næste polterabend eller fest. Vil man virkelig have en diskofest, er en spejlkugle et must. Når I lejer vores spejlkugle medfølger der 2 spots til at lyse spejlkuglen op med. Der er mulighed for forskellige indstillinger på disse spots, så I selv kan styre lyset, der rammer vores spejlkugle. Til vores spejlkugle medfølger også en røgmaskine, så der er mulighed for at få det fulde udbytte af lys effekten fra spejlkuglen. I har selv mulighed for at sætte spejlkugle op, og den er nem at montere. Vores spejlkugle er perfekt til polterabend, børnefødselsdag og andre fester og kan hentes på vores adresse efter aftale.

Spejlkugle

- Spejlkugle og motor
- 2 stk LED spots
- Røgmaskine og røgvæske
- Ledninger

Samlet pris inkl. moms: 495,-

Om udstyret

Vores spejlkugle skaber den helt rette diskostemning til jeres polterabend, børnefødselsdag eller anden fest, og røgmaskine og røgvæske følger med. Når I lejer en spejlkugle er der mulighed for, at I selv afhenter den på vores adresse. Vi giver gode råd til, hvordan I får den bedste diskofest eller polterabend!
Med en spejlkugle kan man skabe den helt rette disko stemning til sin diskofest. Disko er blevet mere og mere populært, så hvorfor ikke holde en disko temafest. Vores spejlkugle er med motor og er nemt at sætte op. Når I booker en spejlkugle, følger der automatisk en røgmaskine med, som er med til at sætte den helt rette stemning til din diskofest.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.