Paparazzi Escape Room

I "Paparazzi Escape Room" prøver I livet som sangstjerne, hvor I skal snige jer som en ninja igennem laserbanen uden at bryde lyset. Når lyset brydes, bliver I blitzet af paparazzi fotografens flash. Der deles op i hold, og det hold, som får flest holdkammerater igennem banen, har vundet. I kan fx danne teams og lægge strategi for mest effektivt at komme igennem banen, I må gerne hjælpe holdkammerater, og der kan også laves en speciel runde for kommende brud eller gom. Jer, som gennemfører banen, kan fx få en øl eller til børnefødselsdage få et stykke slik. Hver deltager får 1 forsøg ved hver runde, men der er flere runder med forskellige sværhedsgrader. Til slut kan alle prøve at være på banen samtidig.
4,8 stars på FB

Paparazzi Escape Room

1. Hold A og B oprettes
2. Hold A: laver strategi
3. Hold A: på banen 20 min.
4. Hold B: laver strategi
5. Hold B: på banen 20 min.
6. Vinder kåres
-   4 til 30 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Sådan foregår det

Vores "Paparazzi Escape Room" er et koncept udviklet af os. Deltagerne vil skulle igennem en laserbane af røde lasere. Der skal passeres 16 lasere, laserstrålerne skyder på kryds og tværs, så det kan godt være en udfordring at komme igennem, men der er mange forskellige måder at gennemfører banen på.
I er velkomne til at tage øl, slik eller andet med, hvis I ønsker, at vinderne skal belønnes. Paparazzi Escape Room er også meget velegnet som teambuidling øvelse. Laserne er CE mærkede og er sikre at bruge. Det anbefales aldrig at se direkte ind i lasere. Gøres dette slukker systemet automatisk.
Martin Klug siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang."
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA PAPARAZZI ESCAPE ROOM
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.