Live Scenen

Nu kan I lave jeres egen live koncert med vennerne til jeres polterabend! I Live Scenen vil I blive delt op i 2 bands og vil skulle synge og spille for hinanden på vores Live Scene. Har I drømt om at stå på en scene og virkelig give den gas? Nu får I en enestående mulighed for at give den max gas på live scenen til jeres polterabend! Live Scenen er et event som foregår i professionelt lydstudie og under afvikling af professionel producer! Selve koncerten på Live Scenen optages og I får også en CD med fra Live Scenen som evigt minde for dagen! Live Scenen er idéelt til en polterabend hvor man er en flok venner eller veninder samlet for at have en sjov og underholdende dag..
4,8 stars på FB

Live Scenen

1. Hold A udfører generalprøve
2. Hold A udøver koncert for hold B
3. Dette gentages for hold B
4. Selve Live koncerten optages
5. Live Koncerten redigeres i lydstudiet
- 4 til 30 deltagere
- Event: 45 min.

I alt inkl. moms: 1.995,-

Tilbud alle hverdage: 1.795,-

Sådan foregår det

På Live Scenen bliver I altid vejledt af professionel producer og der arbejdes i professionelt lydstudie! Der er mulighed for at vælge imellem 10.000 sange! Vi har over 15 års erfaring i lydproduktion, mix og mastering af lyd. Live Scenen tager ca. 45 min. og holdes i et top moderne lydstudie med styr på teknikken.
Live Scenen afholdes altid hos Polterabend Event og er en super sjov oplevelse som er perfekt til mellemstore og større polterabend hold. Live Scenen er specielt populær til polterabend men er også et hit til venindeture, fødselsdage, konfirmationer og meget mere. I har også mulighed for at booke andre spændende events hos Polterabend Event.
Cigdem siger: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

LIVE

SCENEN

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA LIVE SCENEN
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.