CD Indspilning

CD Indspilning er super hittet til polterabends! CD indspilningen foregår i vores top professionelle lydstudie. CD Indspilningen vejledes samtidig af professionel producer og I får lov at indspille til det bliver helt perfekt. CD Indspilning er en af de polterabend events som er sjovt for alle. I starter med først at indspille kor hvor alle er med. Alle får naturligvis høretelefoner på så I får fornemmelsen af hvordan det er at være i et rigtigt lydstudie. Herefter er det kommende brud eller gom som kommer i fokus når han eller hun indspiller solo. I kan naturligvis alle høre hovedpersonen når soloen indspilles. Vi arbejder altid for at skabe perfekte rammer for et sjovt polterabend event!
4,8 stars på FB

CD Indspilning

1. Alle synger kor i samlet flok
2. Kommende brud eller gom indspiller
3. Vi redigerer, mixer og mastrer sangen
4. Alle kommer til at høre resultatet
5. CD'en får I med på dagen
-   4 til 30 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.195,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Sådan foregår det

CD Indspilning afholdes i professionelt lydstudie og tager ca. 60 min. Der er mulighed for at vælge imellem 10.000 sange til jeres CD Indspilning. Vores producer har mere end 15 års erfaring i lydproduktion og vi har stor erfaring i afholdelse af fester og sjove polterabends!
CD Indspilning hos Polterabend Event er en sjov oplevelse for alle. I har samtidig mulighed for at medbringe egne drikkevarer til jeres event hos os. I denne film kan I se en flok veninder som hygger sig og har en sjov dag hos os. CD Indspilning er perfekt til polterabend, venindeture, loger og mange andre sjove arrangementer!
Trine siger: "Mange tak for sidst, det var virkelig et hit hos pigerne, og Rebekka mener det har været "den fedeste dag i hendes liv!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Musikvideo - Getting Down
(effekter uden flyvescener)

Musikvideo - HOT
(flyvescener & effekter)

Musikvideo - Frikavarter
(standard uden effeter)

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA CD INDSPILNING
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.