Topmodel

Få lavet et vildt godt topmodel foto i vores topmodel fotostudie til jeres polterabend. En dygtig grafiker retoucherer, og får dig til at ligne en rigtig topmodel! Vores fotostudie har gode lysforhold, en dygtig fotograf, og en god grafiker, som skaber de smukkeste topmodeller. Der arbejdes i professionelt fotostudie med en professionel fotograf og udstyr. Vi har flere forskellige fotobaggrunde som giver mulighed for forskellige former for topmodel billeder. I Topmodel eventet arbejdes der primært med den kommende brud eller grom som poserer mens fotografen tager billeder. Naturligvis vil der også være mulighed for i topmodel eventet at få taget et par enkelte gruppebilleder.
4,8 stars på FB

Topmodel

1. Holdet går sig klar
2. 1 billede af holdet tages
3. Kommende brud gør sig klar
4. Modellen poserer for fotografen
5. Billeder blive taget af fotografen
- Professionelle fotostudie
- 4 til 30 deltagere
- Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.295,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Sådan foregår det

Topmodel bliver afviklet af professionel fotograf i vores fotostudie. Topmodel eventet tager ca. 60 min og I får 4 billeder samt 1 gruppebillede som evigt minde. I topmodel eventet vil I blive instrueret af vores fotograf som tager billeder af jer som hold og af modellen. I er velkomne til selv at stå for at lægge makeup før eventet.
Topmodel er et event hos Polterabend Event hvor der primært fokuseres på kommende brud. I fotostudiet findes der forskellige baggrunde og der kan bruges effekter som fx røg, lys, vindmaskine og andet til at skabe de optimale rammer for et top nice topmodel billede. Billederne vil blive efterbearbejdet af vores grafiker og sendt til jer pr. mail.
Leyla Tosunoğlu siger: "Tak til Claus for et super arrangement. Det er ikke sidste gang vi kommer!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA TOPMODEL
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.