Børnefødselsdag pakken

De 6 sjoveste events, 4.8 stjerner ud af 5

Børnefødselsdag pakken er de absolut sjoveste events samlet i en pakke for drenge og piger! "CD Indspilning" er super hittet, hvor alle indspiller som stjernerne i professionelt lydstudie. Først indspiller alle kor og dernæst opdeles i hold, som indspiller versene. Vi laver også en sej musikvideo med fede lyseffekter, røg- og vindmaskine. Til slut får I en CD med som evigt minde. I "Live Scenen" får I alle lov at synge med på de nyeste hits i god karaokestil i hold eller solo. I "Fri dans" kan I fx lege stopdans eller give den gas på dansegulvet. I "Paparazzi Escape Room" sniger I jer rundt som en ninja i laserbanen, for at undgå at bryde laserlyset. I loungen kan I fx hygge, dele gaver ud, spille bordfodbold, spille dart og spise kage.
 
 
 
 
 
4,8 stars på FB
HUSK: Book i god tid, og få de bedste tider!

Børnefødselsdag pakken

1. CD Indspilning
2. Musikvideo, seje effekter
3. Fri dans i dansestudiet
4. Live Scenen (optages ikke)
5. Paparazzi Escape Room
6. Lounge, bordfodbold & spil
-   4 til 30 deltagere
-   Events: 3 timer

I alt hverdage: 2.995,-

I alt lørdage og søndage: 3.795,-

Sådan foregår det

CD Indspilning afholdes i vores professionelle lydstudie, hvor der er mulighed for at vælge imellem mere end 10.000 sange. Vores producer har mere end 15 års erfaring i lydproduktion, og vi har stor erfaring i afholdelse af sjove fester og børnefødselsdage. Musikvideoen skydes i vores festlokale med røg, vind og lys! Vi skyder med flere kamaravinkler så klipning sker efterfølgende. I får musikvidoen tilsendt på email indenfor 2-4 hverdage.
Vores børnefødselsdage er pakket med sjove events. Alle er hele tiden med, og der vil være noget at lave fra I kommer til I går. Husk at booke i god tid! Børnefødselsdag pakken er populær, så de bedste tider vil gå til jer, som er hurtigst til at booke.
Arife siger: "Tak til Claus for et super arrangement. Det er ikke sidste gang vi kommer. Det er et super sted at holde børnefødselsdag"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Børnefødselsdag - Over byen

Børnefødselsdag - Frikvarter

Venindetur med egen sang

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BØRNEFØDSELSDAG PAKKEN
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.

© PolterabendEvent.DK - Åbent efter aftale 24/7 - forretningsbetingelser - covid-19