Rock-amok

Gå Rock-amok på tamborin, trommer, og andre percussion instrumenter til jeres polterabend. I Rock-amok får I følelsen af samspil og får rytmen ind under huden. Alle kommer til at spille samtidig på deres sektion af trommesættet, og det er udfordrende og sjovt at koordinere samarbejdet mellem alle personer samtidig. I Rock-amok starter vi altid med at give nogle grundlæggende rytmeøvelser. Når I har indspillet trommer er det tid til at indspille vokal, hvor I alle kommer ind i lydstudiet og indspiller kor. Naturligvis skal solisten være den kommende brud eller gom så der vil også blive indspillet solo. Til slut mixer vi sangen og I får en CD med på dagen som et evigt minde!
4,8 stars på FB

Rock-amok

1. Der instrueres i trommerytmer
2. I indspiller trommer & percussion
3. Vi indspiller kor på sangen med jer
4. Kommende gom eller brud indspiller solo
5. Sangen redigeres, mixes og mastres
6. I får sangen med på CD på dagen!
- 4 til 30 deltagere
- Event: 2 timer

I alt inkl. moms: 3.995,-

Sådan foregår det

I Rock-amok kommer I altid til at give den gas på trommesættet. Der er over 1000 sange at vælge imellem og rock-amok afvikles i professionelt lydstudie! Rock-amok tager 2 timer og afvikles i top moderne lydstudie og altid under ledsagelse af professionel producer. Rock-amok er et sjovt event til en polterabend!
Rock-amok er altid en super sjov oplevelse til en polterabend hvor alle får mulighed for at give den gas til en valgt sang. Rock-amok er perfekt til både en mindre og større gruppe af venner. Rock-amok kan bookes til flere typer af arrangementer som fx polterabends, fødselsdage, herreture osv. I Rock-amok vil I få en oplevelse af samspil, teamwork.
Martin Klug siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang."
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA ROCK-AMOK
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.