Lydanlæg til festen

Lydanlæg og lys til festen er et must, og man behøver ikke booke et dyrt diskotek. Man kan nemlig gøre det lige så godt selv! Lydanlægget kan lejes og afspiller musik fra Ipod, Iphone og computer og er velegnet til 5 - 250 personer! I er selv DJ's natten lang! Anlægget har alt, hvad I får brug for til jeres polterabend eller fest. Vi kommer og sætter hele diskoteket op og laver lyd. Transport på Sjælland er ikke inkluderet i prisen! Lydanlægget er på 2000 watt og kan nemt spille en mindre hal op. Lydanlægget er nemt at betjene, og vi sætter jer naturligvis ind i, hvordan anlægget virker, så I kan benytte anlægget selv. Lydanlægget er perfekt til polterabend fester.

Lydanlæg til festen

- 2 Højtalere & forstærker
- 1 mixerpult
- Mikrofon til taler & sang
- Ledninger

Samlet pris inkl. moms: 1.495,-

Om udstyret

Lydanlæg til festen kan skabe de helt rette rammer til jeres polterabend. Lydanlægget på de 2000 watt kan spille kraftigt nok til at spille selv en mindre hal op. Vi sætter gerne jeres lydanlæg til festen op dagen før jeres polterabend og kommer også ud og tager det ned igen. Transport på Sjælland er ikke inkluderet i prisen!
Lej et perfekt lydanlæg til polterabend festen. Vores lydanlæg til festen kan spille en mindre hal op, men kan også bare bruges derhjemme. I har mulighed for selv at vælge musikken, og vores lydanlæg til festen kan tilsluttes smartphones, PC og tablet. Lej vores lydanlæg, så er den helt perfekte party stemning sikret til jeres polterabend fest.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.