Selskabslokale

Polterabend Event har det perfekte selskabslokale til din næste firmafest, børnefødselsdag, polterabend, julefrokost eller anden anledning. Hos Polterabend Event kan I booke vores selskabslokale uden samtidig at skulle binde jer til også at købe forplejning eller andet. Vores stemningslys og mobildiskotek følger med i prisen, så den helt perfekte rammer er sat, uanset om I ønsker en afslappet atmosfære eller ønsker at holde den vildeste fest. Jeres drikkevarer sættes på køl i vores køleskab og kan serveres friske og kolde fra vores bar. Følgende er inkluderet: Festsal & lounge, borde & stole, mobildiskotek, bordfoldbold og spil. Så er det hele klart, og I kan holde den vildeste fest!
4,8 stars på FB

Selskabslokale

- Festsal & lounge
- Borde & stole
- Mobildiskotek & mikrofon til taler
- Beer pong bord, krus og bolde
- Bordfodbold bord & børne dart

Timepris: 1.000,-

Sådan foregår det

Når I booker vores selskabslokale, får I samtidig mulighed for at prøve nogle sjove events, og vores mobildiskotek sætter den rette stemning til jeres anledning. På Lørdage er lokalet ofte booket og lejes derfor for det mest kun ud efter kl 18:00. Lokalet er egnet til anledninger med 5 - 30 personer og lejes ud for 15 timer! Timepris gælder kun ved bookning af events.
I vores selskabslokale får I mulighed for at holde et privat arrangement, hvor I kan give hinanden tid uden at skulle forstyrres af andre gæster. I sætter selv dagsordenen for, jeres arrangement. Depositum udgør 6.000 og lokalet afleveres som det blev modtaget. I kan kun vælge at betale pr. time såfremt der også er booket events, med mindre andet er aftalt!
Arife siger: "Tak til Claus for et super arrangement. Det er ikke sidste gang vi kommer. Det er et super sted at holde børnefødselsdag"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA SELSKABSLOKALET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.