Luksus karaoke til festen

Luksus karaoke til festen eller jeres polterabend er altid et hit. Vi gør oplevelsen endnu sjovere ved at lave rigtig scenelys og lyd, ledsaget af professionel producer. Yderligere mixer vi efterfølgende karaoke koncerten i lydstudiet, og I får en CD med posten. Vi opsætter udstyret og vores producer sørger for, at I får en sjov oplevelse. Transport på Sjælland er inkluderet i prisen. Luksus karaoke til festen kan være et sjovt og anderledes indslag til jeres polterabend, som helt sikkert vil blive husket længe efter. I har mulighed for at vælge imellem et væld af sange, og på den måde kan dette event blive et minde til alle. Et super sjovt event til polterabend eller anden fest!
Transport inkluderet

Luksus karaoke til festen

- Mixer med 20 kanaler
- 2000 watt højtalere og forstærker
- Mikrofoner til forsanger og kor
- Lyseffekter
- Producer (opsætter og laver lyd)

Samlet pris inkl. moms: 3.995,-

Om udstyret

Et karaokeanlæg kan være det perfekte indslag til din polterabend fest. Vores karaokeanlæg består både af et fedt lydanlæg og lysdiskotek. Lejen for karaokeanlægget gælder for 24 timer, og vi står også for al transporten. Transport på Sjælland er inkluderet i den angivne pris!
Lej det helt perfekte luksus karaoke til festen. Vores luksus karaoke til festen har både seje lys effekter og et godt lydanlæg. Vi tager med ud og laver jeres karaoke arrangement, så anlægget bliver sat op af professionel producer som laver lyd før I starter. Derefter er der mulighed for, at I selv kan benytte anlægget som PA anlæg resten af aftenen til jeres polterabend.
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.