Drenge polterabend

Drenge polterabend

Har I brug for en rigtig drenge polterabend hvor alle får mulighed for at give lods så skal i booke drenge polterabend pakken hos Polterabend Event. I kommer til at rock helt amok i vores rock-amok event hvor alle får mulighed for at give den gas på trommesættet. Herefter er det Live Scenen som står for tur hvor alle kommer til at stå og performe for hinanden. I har naturligvis også mulighed for selv at sammensætte jeres egne events. Der gives 10% rabat når man booker 2 aktiviteter til drenge polterabend. I er velkomne til at tage øl med ned i studiet. Både rock-amok og Live Scenen vejledes af professionel producer med over 15 års erfaring i lydproduktion!

 

Info Sådan foregår det

I bliver modtaget i vores lounge hvor I har mulighed for at nyde bedbrage drikkevarer. Det er både Live Scenen og Rock-amok som fåregår i professionelt lydstudie!

  • Rock-amok
  • Live Scenen

Udtalelser Udtalelser

Jeres drenge polterabend foregår i vores professionelle lydstudie med top moderne gear og en producer til at styre knapperne. I er velkomne til at medbringe drikkevarer.

Tak til Claus for et super arrangement. Det er ikke sidste gang vi kommer!
Thumbs up

Leyla Tosunoğlu siger

Børnefødselsdag

Tilbud Tilbud

Drenge polterabend

  • Rock-amok
  • Live Scenen
  • Event: 3 timer
  • Åbent 24/7

 

Samlet pris inkl. moms: 2.795,-

Normal pris inkl. moms: 3.190,-
 

Drenge polterabend hos Polterabend Event

Få en genial drenge polterabend hos os. I starter med Rock-amok hvor I virkelig alle kan give den gas på trommer. Herefter er det Live Scenen der står for tur hvor I kommer til at skiftes til at stå på Live Scenen og performe for hinanden. Vi sørger for den perfekte stemning til jeres drenge polterabend og I får en dag I sent glemmer hos os!

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50