Diskolys

Har I lyst til at få en vild feststemning til jeres fest eller polterabend, og har I allerede lydanlægget, så kan I nu booke vores diskolys til din fest eller polterabend og få et sjovt event! Med vores diskolys får I helt sikkert feststemningen i top. Vores diskolys bliver automatisk styret af rytmerne i musikken, og samtidig er vores diskolys nemme at sætte op til en polterabend eller fest! Vores diskolys giver jer muligheden for at gå amok og feste igennem hele natten lang og jeres polterabend bliver en fest, som helt sikkert vil blive husket længe efter. Der medfølger røgmaskine og røgvæske til vores diskolys, når I booker, så I får mulighed for at få det fulde udbytte af lyseffekterne!

Diskolys

- 4 LED Diskolys
- 1 stativ til diskolys
- Diverse ledninger
- Røgmaskine og røgvæske

Samlet pris inkl. moms: 995,-

Om udstyret

Vores diskolys er LED pærer, som automatisk styres af musikkens rytmer. I kan sætte forskellige programmer på dem, som passer til jeres fest eller arrangement! Prisen som er angivet er for 24 timers leje. Der er selvhenter på diskolys. Husk at røgvæske medfølger i prisen. Vi arbejder altid for, at I får et fantastisk arrangement!
Disko fester er ved at komme op i tiden igen, og nu har I mulighed for at leje et helt perfekt diskolys sæt til jeres diskofest. Diskolys er perfekt til enhver fest så som polterabend, børnefødselsdag, firmafester. Når I lejer diskolys medfølger der naturligvis røgmaskine, så I får mulighed for at få det fulde potentiale ud af jeres lys effekter.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.