Mobildiskotek

Vil du have feststemning har du brug for et vildt mobildiskotek til din polterabend, børnefødselsdag eller anden fest? Nu kan du feste igennem med vennerne og samtidig få en super fed polterabend fest med vores mobildiskotek! Selve vores mobildiskotek består af et godt PA anlæg og et super kraftfuld lysdiskotek på over 2500 watt. Samtidig gør vi også brug af LED lamper, som effektivt kan lyse selv meget store festsale op. Vores mobildiskotek kan bruges til polterabends, børnefødselsdage og andre fester og er specielt velegnet fra 10 til 250 personer! Mobildiskoteket bliver bragt ud til jer før jeres polterabend, børnefødselsdag eller fest og hentes dagen efter!
Transport inkluderet

Mobildiskotek

- 2 Højtalere og forstærker
- 1 mixerpult med 20 kanaler
- Lyseffekter.
- Røgmaskine og røgvæske

Samlet pris inkl. moms: 3.495,-

Om udstyret

Vores mobildiskotek er et perfekt valg til mellemstore og større fester. Med vores mobildiskotek får I selv en helt unik mulighed for at være DJ natten lang! Vi sætter altid gerne vores mobildiskotek op før jeres fest og kommer også og henter det igen dagen efter. Transport på Sjælland er altid inkluderet i prisen!
Med et mobildiskotek har I sikret feststemningen til jeres næste fest. Vores mobildiskotek er et gør det selv diskotek, hvor I selv har mulighed for at styre musikken natten lang. Vores mobildiskotek består af et kraftfuld PA anlæg og en masse fede lys effekter. Et mobildiskotek kan skabe den perfekt ramme for jeres næste event eller fest.
Niels siger: " Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.