Musikvideo

Vi laver den vildeste musikvideo til jeres polterabend eller børnefødselsdag i vores professionelle studie. Vi starter med at indspille sangen, som det ville blive gjort i CD Indspilning, hvor alle kommer ind i studiet og synger kor. Dernæst deles enten op i hold, eller hovedpersonen kommer ind og indspiller solo. I får naturligvis alle hovedtelefoner på, så I får den helt rigtige fornemmelse af, hvad det vil sige at arbejde i et studie. Indspilningen styres af vores professionelle producer, som har over 15 års erfaring i lydproduktion. Vi har masser af lyseffekter, vindmaskine og røgmaskine, som vi bruger som effekt til musikvideon. Det er muligt at nyde medbragte drikkevarer i vores lounge!!

Musikvideo

1. Alle synger kor i samlet flok
2. Kommende brud eller gom indspiller
3. Vi redigerer, mixer og mastrer sangen
4. Vi gør klar til musikvideo og indspiller
5. Alle kommer til at høre resultatet
6. I får en CD og musikvideoen eftersendes
- 4 til 30 deltagere
- Event: 90 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 2.295,-

Sådan foregår det

Musikvideo afholdes i vores professionelle lydstudie og tager ca. 60 min. Der er mulighed for at vælge imellem 10.000 sange til jeres Musikvideo. Vores producer har mere end 15 års erfaring i lydproduktion, og vi har stor erfaring i afholdelse af fester og sjove polterabends!
Musikvideo hos Polterabend Event er et sjovt event for alle. Vi lytter gerne til gode idéer til, hvordan musikvideoen kan laves. I dette eksempel er det en flok veninder, som har gang i det helt store male, klippe, klistre projekt, som bliver brugt til deres musikvideo. Vi har også masser af lyseffekter, røgmaskine og vindmaskine, som vi bruger til nogle optagelser!
Trine siger: "Mange tak for sidst, det var virkelig et hit hos pigerne, og Rebekka mener det har været "den fedeste dag i hendes liv"!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Musikvideo hos Polterabendevent

Børnefødselsdag - Frikvarter

Venindetur med egen sang

BILLEDER FRA MUSIKVIDEO
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.