Scenelys

Har I brug for scenelys til jeres polterabend, firmafest eller et andet arrangement, så kan I nu booke PAR 56 lamper til jeres næste event. Vi kommer gerne ud og sætter lamperne op og kommer også gerne med gode råd til, hvordan I vælger den helt rette løsning til jeres event. Al transport på Sjælland er automatisk inkluderet i prisen! Vores PAR lamper er på samlet 2000 watt og kan lyse godt op på større scener. Lyset er retningsbestemt, og I vil nemt kunne styre, hvor spotlyset skal ramme på scenen. Har I brug for andre scenelys, hjælper vi jer med at finde den rette løsning. Kontakt os i dag, hvis I har brug for inspiration og ideer til jeres polterabend eller anden fest.

Scenelys

- 4 PAR 56 lys
- Ledninger
- Stativer til lys
- Ledninger

Samlet pris inkl. moms: 1.495,-

Om udstyret

Vores scenelys kan lyse godt op på større scener. Har I andre behov for lys, hjælper vi jer også meget gerne med at finde det helt rette lys til jeres event. Lejen er for 24 timer, og vi kommer gerne ud til jeres arrangement og sætter PAR lamperne op for jer. Transport på Sjælland er altid inkluderet i prisen!
Har I behov for scenelys til jeres næste firma arrangement, event eller ønsker I bare scenelys til privaten? Hos os er der mulighed for at leje scenelys til jeres næste firma arrangement eller fest. Vores scenelys består af 4 PAR 56 lamper og er ideelle som scenelys med høj effekt, som giver mulighed for at få lyst selv de større scener op.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.