Bordfodbold

Bordfodbold er utrolig populært til mange forskellige former for fester. Vores bordfodbold, kan være et sjovt indslag til jeres polterabend, børnefødselsdag eller anden fest. I får mulighed for at leje vores bordfodbold i 24 timer, og der medfølger naturligvis en bold. Har I behov for andet til jeres polterabend eller event, hjælper vi jer altid med at finde de helt rette aktiviteter eller festudlejningsartikler til jeres event. Vi har mange års erfaring med afvikling af events og med at lave sjove aktiviteter til fester og events. Hvis I ønsker at leje vores bordfodbold bord med medfølgende bolde, har I naturligvis altid mulighed for at hente vores bordfoldbold på alle hverdage efter aftale.

Bordfodbold

- Bordfoldbold
- Bordfoldbold bolde

Samlet pris inkl. moms: 495,-

Om udstyret

Hvis I ønsker at leje vores bordfodbold bord har I mulighed for at hente vores bordfoldbold bord efter aftale på vores adresse. Bolde medfølger. Vi har stor erfaring i afvikling af events både til børnefødselsdag, polterabend og firma arrangementer og arbejder altid for, at I får en god oplevelse!
Bordfodbold er utroligt populært som underholdning til mange forskellige former for arrangementer. Nu har du mulighed for at leje vores bordfodbold bord til din næste fest, polterabend eller firma event. Vores bordfodbold bord lejes for 24 timer, og der medfølger naturligvis bolde. I har selv mulighed for at afhente bordfodbold hos os.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.