Quiz-show

Quiz Show er totalt underholdende og med risiko for grineflip og grinekramper for hele holdet. I kommer igennem flere runder som fx Sjove lyde, Musik-baglæns, Film Quiz og Nyn en sang. I "Sjove lyde" runden har vi fundet sjove video clips, hvor I skal gætte, om det er et menneske, dyr eller tegnefilm. I "Musik-baglæns" runden hører I kendte sange baglæns, og titlen skal gættes. I "Film Quiz" runden gættes tema sange fra film og i "Nyn en sang" skal I skiftevis ind i studiet og nynne en kendt sang, som holdene skal gætte. Det hold, som først markerer på buzzeren, får lov til at svare. I får 10 points for et rigtig svar og minus 5 points for forkert. Holdene A og B dyster mod hinanden og quizzen styres af vores quiz master.
4,8 stars på FB

Quiz Show

1. Sjove lyde
2. Musik baglæns
3. Film Quiz
4. Nyn en sang
- 4 til 30 deltagere
- Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.195,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Sådan foregår det

I "nyn en sang" runden kan der også tages udgangspunkt i hovedpersonen, som nynner en sang i studiet, fx "Vågner i natten", imens han eller hun hører "Den knald røde gummibåd" i hovedtelefonerne. Hold A dyster mod hold B, og det hele styres af vores quiz master! Vi har stor erfaring i afvikling af sjove events til polterabend, teambuilding og børnefødselsdag.
Quiz Show er et af vores sjoveste polterabend events. I kan også kombinere det med Paparazzi Escape Room og dermed få en ekstra runde. Hvis I ønsker en personlig quiz, så forbered spørgsmål til gom eller brud inden, og bed ham eller hende om at udfylde den på dagen! Kontakt os i dag, hvis I vil høre mere om dette event!
Arife siger: "Tak til Claus for et super arrangement. Det er ikke sidste gang vi kommer. Det er et super sted at holde børnefødselsdag"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA QUIZ SHOW
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.