Røgmaskine

Lej vores røgmaskine og få endnu mere ud af jeres lys effekter til jeres fest eller polterabend. Vores røgmaskine er på 900 watt og kan fylde et rum på 125 m2 op på et minut. En røgmaskine kan være med til at skabe den helt rette stemning til en polterabend eller fest. Husk når I fylder rummet med røg, at det kræver langt mindre røg end man skulle tro at lave lys effekter, så der er altså ikke behov for at fylde rummet helt så meget. En røgmaskine kan også bruges til at lave fede effekter, som man fx kan optage på film via iPhone eller lignende. Vi hjælper jer altid gerne med at finde det helt rette udstyr til jeres polterabend, børnefødselsdag, firmafest eller anden event.

Røgmaskine

- 1 stk røgmaskine
- Røgvæske medfølger
- Diverse ledninger

Samlet pris inkl. moms: 295,-

Om udstyret

Vores røgmaskine er på 900 watt og kan fylde et rum på 125 m2 på 1 minut. Husk også at finde de rette lyseffekter til jeres fest, når I booker røgmaskinen. I kan hente denne røgmaskine på vores adresse. Vi giver gerne gode råd til, hvordan I bedst muligt kan kombinere røg med de helt rette lyseffekter!
En røgmaskine er altid med til at skabe den helt rette stemning til din polterabend, børnefødselsdag eller anden fest. En røgmaskine kan være med til at give jeres lyseffekter mere liv. Vi hjælper jer også gerne med at finde de helt rette lyseffekter til jeres fest, hvis I ikke allerede har lyseffekter og udelukkende ønsker vores røgmaskine.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.