Borde og stole

Har I brug for borde og stole til jeres næste fest eller polterabend? Vi har borde og stole til jeres næste arrangement, og de er nemme at sætte op, gøre rene og vejer ikke specielt meget. Vores borde og stole er klapborde og klapstole, så de kan nemt sættes til side eller flyttes, hvis det er det, man har brug for. Vi lejer et bord og 8 stole ud til en samlet pris, men I er naturligvis velkomne til at leje flere sæt. Har I brug for andet til jeres polterabend eller fest, hjælper vi jer også gerne med det. Vi har stor ekspertise i afholdelse af forskellige former for events som polterabend, børnefødselsdage og julefrokoster og hjælper jer gerne med at finde den bedste løsning.

Borde og stole

- 1 Bord 182x74x74 cm
- 8 Polstrede stole

Samlet pris inkl. moms: 495,-

Om udstyret

Vores borde og stole kan klappes sammen og tages nemt med i bilen. I har mulighed for at hente vores borde og stole på vores adresse umiddelbart efter aftale. Vi har mange års erfaring i afvikling af forskellige former for events og hjælper jer gerne med at finde den helt rette løsning til jeres fest eller arrangement!
Har I brug for borde og stole til jeres næste polterabend, fest, børnefødselsdag eller firma arrangement? Nu har I mulighed for at booke borde og stole til jeres næste fest. Der vil være mulighed for at leje 1 bord samt medfølgende 8 stole. Har I andre behov, er I altid velkomne til at rette henvendelse til os. Vi arbejder for at imødekomme jeres behov.
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

BILLEDER AF UDSTYRET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.