Coronavirus (COVID-19)

Claus Beelen
En privat lukket fest!
max. 10 personer frem til 8. juni
I har en privat lukket fest hos os, så I (altså det hold der har booket) er de eneste i vores lokaler, og der er lukket af udadtil, så der kommer ingen andre ind. Det er ikke et stort legeland, koncertsted eller andet, hvor der er mange mennesker. Vi vil i forbindelse med Coronavirus (COVID-19) foretage yderligere tiltag som sikrer, at det forbliver en privat lukket fest.
 
Claus Beelen
Ingen lokalefremvisning
I forbindelse med covid-19 lukker vi af for lokalefremvisning. Dvs gæster, som ikke direkte er med til arrangementet, får ikke adgang til vores lokaler, altså må forældre/venner, der bringer eller henter deltagerne, vente udenfor. Begræns antallet af personer til et minimum. Husk at komme 10 min før og vær klar til at hente 10 min før jeres arrangement slutter.
Claus Beelen
Gå ind 10 min før start!
Gå kun ind ad den hvide dør ved vores postkasse, når I ankommer, og forbliv I opgangen til vi kommer og henter jer. Der kan være 2 arrangementer samme dag og for at undgå, at disse møder hinanden, vil det hold som er færdigt gå ud af bagindgangen, imens det nye hold venter i opgangen. Således undgår vi, at det hold som er på vej ud, møder det hold som er på vej ind. Når I kommer ind i opgangen, skal I ned ad trappen. I vil komme frem til en hvid dør hvor der står "velkommen", som er låst. Døren låses først op, når vi er færdige med rengøring og afspritning af borde, spiseområde og toilet.
Claus Beelen
Vask hænder, mobiler & nøgler og maske!
Alle skal vaske hænder, før vi starter. Benyt håndvaskene til højre, når I kommer ind. Der er 4 håndvaske, I kan benytte. Mobiler & nøgler kan ikke vaskes, men skal i stedet sprittes af. Start med at vaske hænder, dernæst sprit jeres mobil & nøgler af og vask så hænderne en sidste gang. Tag derefter en maske på. Husk at tage fat i elastikkerne i stedet for masken, når I tager den på. Den blå side er indersiden, og teksten skal vende nedad. Vi har type 2 masker til 20 kr pr. stk., og alle skal have masker på. Husk at holde 2 meters afstand til hinanden, indtil alle har masker på, derefter mindst 1 meter.
Claus Beelen
Håndtering af fødevarer!
Lige pt. er det ikke muligt at spise eller drikke inde. Det skal foregå ude og med 2 meters afstand til hinanden. Hvis I selv bager kage, pølsehorn mv. er det god praksis at benytte handsker og altid anbefalelsesværdigt at vaske hænder løbende. Under transporten er det vigtigt at dække fødevarer til, så de ikke opsamler bakterier og fremmedlegemer på vejen. Pak bilen nogle dage før jeres arrangement, såfremt varerne er holdbare. Vent med at tage varerne ud af bilen, til I har vasket hænder.
Claus Beelen
Rør ikke ved udstyret!
For at undgå smittespredning må I ikke røre ved ustyret. I kan ikke undgå at røre ved hovedtelefonerne i studiet, derfor skal I fortsætte med at bruge det samme sæt under hele forløbet. De sæt, der ligger inde ved mikrofonen, er afsprittede og klar til brug. Når I er færdige med at bruge jeres sæt, lægges det ud til væggen. På den måde kan vi se forskel på nye og brugte sæt. Det er også vigtigt, at I husker at sætte jer på den samme stol for at undgå krydssmitning.
Claus Beelen
Nys, host og puds næse!
Hvis I er syge eller har symptomer, så bliv hjemme. Hvis I alligevel nyser, hoster eller næsen løber, så gå ud til håndvaskene, smid jeres maske ud, puds næse, vask hænder, tag en ny maske på og vask så hænder igen. Husk I må kun pudse næse i vores sterile engangs parpir servietter. I må altså ikke bruge fx toiletpapir fra toilettet.
Claus Beelen
Bordfoldbold fjernes!
I forbindelse med covid-19 fjerner vi bordfodbold bordet midlertidigt, da disse kontaktflader kan overføre smitte. Det bruges i forvejen ikke ret meget, da de andre events er mere populære. Fjernelsen af spillet, vil også give mere plads i spiseområdet. Det vil i stedet være muligt at spille børnedart (uden skarpe pile) og dele gaver ud i pausen.

Stil spørgsmål

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.
© polterabendevent.dk - en del af simplestudio.dk