Coronavirus (COVID-19)

Claus Beelen
En privat lukket fest (Undgår krydssmitning fra andre)!
I har en privat lukket fest hos os, så I (altså det hold der har booket) er de eneste i vores lokaler. Hovedtelefoner, mixerpult, tastatur, mus, borde & stole, skillevægge, toilet, vandhaner, dørhåndtag er altid sprittede af, når I ankommer. Hele studiet belyses med UV-C bakteriedræbende lamper. Der er opsat skillevægge i plastik, så der kan holdes afstand. I skal vente i opgangen eller udenfor. Vi henter jer, når vi er klar. Gå ikke bare ind, forskellige hold samme dag må ikke møde hinanden.
 
Claus Beelen
Vask sko, hænder, mobiler & nøgler og maske!
Sko sprittes af ved at gå op i vores spritbakke, før I går ind. Der er 4 håndvaske, I kan benytte. Mobiler & nøgler kan ikke vaskes, men skal i stedet sprittes af. Start med at vaske hænder, dernæst sprit jeres mobil & nøgler af og vask så hænderne en sidste gang. I skal benytte masker, hvis I er over 20 personer. Husk at tage fat i elastikkerne i stedet for masken, når I tager den på. Den blå side er indersiden. Vi har type 2 masker til 20 kr pr. stk.
Claus Beelen
Nys, host og puds næse!
Hvis I er syge eller har symptomer, så bliv hjemme. Hvis I alligevel nyser, hoster eller næsen løber, så gå ud til håndvaskene, smid jeres maske ud, puds næse, vask hænder, tag en ny maske på og vask så hænder igen. Husk I må kun pudse næse i vores sterile engangs parpir servietter. I må altså ikke bruge fx toiletpapir fra toilettet. Husk, masker koster 20 kr pr. stk.
Claus Beelen
Ingen lokalefremvisning
I forbindelse med covid-19 lukker vi af for lokalefremvisning. Dvs gæster, som ikke direkte er med til arrangementet, får ikke adgang til vores lokaler, altså må forældre/venner, der bringer eller henter deltagerne, vente udenfor. Begræns antallet af personer til et minimum. Husk at komme 15 min før start. De, der henter jer, skal være der 10 min før, vi slutter.

Stil spørgsmål

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.
© polterabendevent.dk - en del af simplestudio.dk