Disco danseskole

Vores danseinstruktør vil vise jer nogle af de grundlæggende trin fra bl.a jive, twist og discorytmer, mens I har en sjov og uforglemmelig polterabend med vennerne. Musikken går tilbage til 60'er/70'er/80'erne. Disco er en rigtig sjov party dans, som er nem lære. Her lægges vægt på at alle har en sjov oplevelse, mens I danser under discokuglens lys. Man kan tage Disco påklædning som fx. benvarmere med, og gøre oplevelsen endnu sjovere. Vores dansestudie har lækkert lys, lyd og spejle. I kan vælge at lave CD Indspilning først og dernæst kombinere det med dans hvis det er det I har lyst til. Disco dans er en af de danse som er mest populære til polterabend og fødselsdage!
4,8 stars på FB

Disco danseskole

1. I laver opvarming før disco dans
2. Instruktion i disco dans dansetrin
3. Alle kommer til at danse disco dans
4. Der vil blive instueret i koreografien
5. I vil komme til at battle
-   Spejlvæg & festlokale
-   4 til 20 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 2.195,-

Sådan foregår det

I Disco dans går musikken tilbage til 70'er og 80'erne! Der instrueres i professionelt dansestudie med spejle og en professionel danseinstruktør! Disco dans afholdes i vores dansestudie fyldt med festlige lamper, god lyd og naturligvis en spejlkugle. Disco dans tager ca. 60 min i dansestudiet!
Disco dans er en af de mest populære danse hos Polterabend Event. Der er spejle, fede lyseffekter, diskokugle og god lyd som alt sammen er med til at sætte den helt optimale ramme for et fedt event. Naturligvis har vi også en professionel danseinstruktør som er dygtig og også er med til at skabe den helt optimale stemning til jeres polterabend.
Kunder siger: "Vi var meget imponerede over jeres seriøsitet og professionalisme hos jeres instruktør, hun forstod at skabe en fantastisk stemning. :)"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

DISCO

DANS

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA DISCO DANS
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.