Hiphop danseskole

Vores professionelle danseinstruktør lærer jer nogle grundlæggende HipHop, Funk og Jazz moves, mens I har en sjov og uforglemmelig polterabend med vennerne. Få virkelig beatet ind i kroppen med moves fra HipHop, Funk og Jazz. Vi fokuserer primært på en koreografi, hvor flowet og beatet styrer. HipHop koreografien er en udfordring for arme, ben, hoved og krop. I 1970'erne begyndte HipHop kulturen på gaderne i USA. Siden er HipHop blevet et kendt begreb i hele verden. Vores dansestudie har lækkert lys, lyd og spejle så den gode stemning og atmosfære er sikret hos os. Man kan fx vælge først at indspille rap i lydstudiet, og kombinere det med HipHop skole!

Hiphop danseskole

1. Alle laver opvarmning
2. Instruktion sker trin for trin
3. Dernæst danses så hiphop
4. Den kommende brud er i fokus
5. Så laves der en koreografi
6. I kommer til at battle
-   Spejlvæg & festlokale
-   4 til 20 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 2.195,-

Sådan foregår det

Hiphop dans bliver danset i vores dansestudie under vejledning af professionel danseinstruktør. Vores dansestudie har spejlvæge, festligt lys! Såfremt I ønsker at afholde dette event i andre lokaler, er I velkomne til at kontakte os og vi vil give jer et uforpligtigende tilbud på hiphop dans ude af huset.
Hiphop er et danse event hos Polterabend Event hvor I virkelig får rørt jer og humøret kommer i top. Hiphop er en meget energisk dans og kræver god fysik. Vores danseinstruktør tager udgangspunkt i jeres niveau så alle kan få noget ud af oplevelsen. Vi arbejder altid i professionelt dansestudie med spejlvæge, god lys og godt lys!
Kunder siger: "Vi var meget imponerede over jeres seriøsitet og professionalisme hos jeres instruktør, hun forstod at skabe en fantastisk stemning. :)"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

DANSE

SKOLE

BILLEDER FRA HIPHOP DANS
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.