Klar til børnefødselsdag

Claus Beelen
Kom ind før start?
I kommer først ind tidligst 10 min. før start og senest til tiden. Arrangementet starter og slutter altid til tiden. Ønskes der mere tid kan der bookes ½ time for 400,-. Børn bliver utolmodige når de venter, så mere tid frarådes.
Claus Beelen
Over 20 børn
Det er en fordel at booke 15-30 min. ekstra hvis I er over 20 børn. Husk at oplyse antal børn før dagen, så vi kan gøre klar.
Claus Beelen
Vær der 15 min. før
Husk at nogle kommer for sent, så meld ud til forældrene, at de skal være der 15 min. før start. Vi får den bedste start, når voksne og børn går ind samtidig og til tiden.
Claus Beelen
Ingen SMS
SMS er ikke supporteret i vores bookning og reservationssystem. SMS vil derfor ikke blive læst eller besvaret.
Claus Beelen
Pauser
Pauserne er korte, børnene vil hellere i laserrummet en ekstra gang, end hyggesnakke. Forbered maden sådan at det er nemt at gå til, og kan spises stående. Bordfodbold og spil bruges sjældet mere end 5 min. i et 3 timers arrangement.
Claus Beelen
Ingen panik
Tak fordi I meldte jeres ankomst. Svarer vi ikke telefonen umiddelbart, er vi igang med en anden børnefødselsdag eller forberedelse.
Claus Beelen
Mad & drikke
I er velkomne til at tage mad og drikkevare med. Vi har et lille tekøkken med køleskab, men I skal selv have service med. Forbered fx pølsehorn og gulerodsstænger til første pause, og kage til sidst. Pauserne er korte, børnene løber hurtigt ud og spiser, og er hurtigt tilbage. Hvis I vil sidde ned og spise i længere tid, skal I booke 1 time ekstra.
Claus Beelen
Musikvideo
Musikvideoen skal først klippes og behandles og I kan glæde jer til at se den efter 3-4 hverdage. Musikvideoen sendes til jer via wetransfer og kan let deles blandt forældre. Download via PC eller MAC, ikke mobil. Download-linket slettes efter 7 dage.

Stil spørgsmål

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.