Claus Beelen
Kom ind før start?
I kommer først ind tidligst 10 min. før start og senest til tiden. Arrangementet starter og slutter altid til tiden. Ønskes der mere tid kan der bookes ½ time for 400,-. Børn bliver utolmodige når de venter, så mere tid frarådes.
Claus Beelen
Flere fødselarer
Er der flere fødselarer, skal I booke 30 min. ekstra. Det kan også være en fordel at booke mere tid, hvis I er mere end 20 børn.
Claus Beelen
Vær der 15 min. før
Husk at nogle kommer for sent, så meld ud til forældrene, at de skal være der 15 min. før start. Vi får den bedste start, når voksne og børn går ind samtidig og til tiden.
Claus Beelen
Ingen SMS
SMS er ikke supporteret i vores bookning og reservationssystem. SMS vil derfor ikke blive læst eller besvaret.
Claus Beelen
Pauser
Pauserne er korte, børnene vil hellere i laserrummet en ekstra gang, end hyggesnakke. Forbered maden sådan at det er nemt at gå til, og kan spises stående. Bordfodbold og spil bruges sjældet mere end 5 min. i et 3 timers arrangement.
Claus Beelen
Ingen panik
Tak fordi I meldte jeres ankomst. Svarer vi ikke telefonen umiddelbart, er vi igang med en anden børnefødselsdag eller forberedelse.
Claus Beelen
Mad & drikke
I er velkomne til at tage mad og drikkevare med. Vi har et lille tekøkken med køleskab, men I skal selv have service med. Forbered fx pølsehorn og gulerodsstænger til første pause, og kage til sidst. Pauserne er korte, børnene løber hurtigt ud og spiser, og er hurtigt tilbage. Hvis I vil sidde ned og spise i længere tid, skal I booke 1 time ekstra.
Claus Beelen
Musikvideo / mp3
Husk ikke at have grønt eller gult tøj på. Musikvideoen tager 4-5 hverdage at klippe og sendes derefter til dig, der har booket, på mail. Husk at gemme filer inden 7 dage, da download linket slettes herefter. Skal filer sendes igen, koster det 250,- ekstra.

Stil spørgsmål

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.