Claus Beelen
Starttidspunkter i weekender
Lørdag & søndag starter vi på bestemte tidspunkter. Så kan vi nå flere hold samme dag, og kan give jer den bedste pris. Ønsker I andre starttidspunkter koster det 250,- ekstra. 
Claus Beelen
Ingen SMS
SMS er ikke supporteret i vores bookning og reservationssystem. SMS vil derfor ikke blive læst eller besvaret.
Claus Beelen
Vær der 10 min. før
Husk at være der 10 min. før start, så I er klar til at gå ind til tiden i samlet hold. Vi får den bedste start, når alle deltagere går ind samtidig og til tiden.
Claus Beelen
Ingen panik
Tak fordi I meldte jeres ankomst. Svarer vi ikke telefonen umiddelbart, er vi igang med en anden polterabend eller forberedelse.
Claus Beelen
Mad & drikke
I er velkomne til at tage mad og drikkevare med. Vi har et lille tekøkken, men I skal selv have service med. I kan låne vores køleskab. Vi har flere folde ud borde, I kan bruge. Drikkevarer og mad indtages i vores lounge. På den måde undgår vi, at det ender nede i vores udstyr.
Claus Beelen
Musikvideo / mp3
Husk ikke at have grønt eller gult tøj på. Musikvideoen tager 4-5 hverdage at klippe og sendes derefter til dig, der har booket, på mail. Husk at gemme filer inden 7 dage, da download linket slettes herefter. Skal filer sendes igen, koster det 250,- ekstra.

Stil spørgsmål

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.