MTV Koreografi

Vores professionelle danseinstruktør sammensætter en unik MTV Koreografi til den valgte sange. Under forløbet kan I optage og lave jeres helt egen MTV musikvideo. Til jeres polterabend kan I fx. vælge en sang, som I først indspiller på CD, og bagefter får lavet en koreografi til. Det kan være en god idé at kombinere CD Indspilning med MTV Koreografi så der også er mulighed for at få en sang med til selve dansen. MTV Koreografi bliver afholdt i professionelt dansestudie hvor der både er fede spejle, lyseffekter og god lyd. Der er mulighed for at filme i omgivelserne eller benytte fotobaggrunde. I studiet er der er også effekter som røgmaskine og vindmaskine!
TIP: Booke ½ time ekstra, så kan I nyde en velkomstdrink eller bare hyggesnakke.

MTV Koreografi

1. Danseinstruktør laver koreografi
2. Der varmes op med danseinstruktøren
3. I bliver instrueret i MTV koreografi
4. I kommer til at danse MTV koreografi
5. Man kan fx filme til musikvideo
-   Spejlvæg & festlokale
-   4 til 20 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.995,-

Tilbud alle hverdage: 2.495,-

Sådan foregår det

MTV koreografien laves på baggrund af en valgt sang og instrueres af professionel danseinstruktør. MTV koreografi varer ca. 1 time og I kan filme undervejs! MTV koreografi afvikles i professionelt dansestudie under vejledning af professionel instruktør. Polterabend eventet tager ca. 1 time!
MTV Koreografi er et sjovt event hvor der er mulighed for at få lavet sin helt egen unikke danse MTV Koreografi til sin polterabend. Når du kombinere MTV Koreografi med CD Indspilning får du også en unik mulighed for både at få indspillet en sang og få lavet en MTV Koreografi til den valgte sang. MTV Koreografi er en sjov event til en polterabend.
Cigdem siger: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

DANSE

SKOLE

BILLEDER FRA MTV KOREOGRAFI
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.