Salsa danseskole

I Salsa dans eventet vil vi lære jer de grundlæggende trin og salsarytmer, mens I har en sjov og uforglemmelig polterabend med vennerne. Salsa er en fantastisk dans med mange forskellige variationer, trin og drejninger. Salsa består af colombianske og cubanske rytmer, der sætter gang i hofterne, som aldrig før. De dejlige eksotiske rytmer der virkelig sætter gang i hele holdet, der føler sig forført af en cubansk strand med palmer og forfriskende drinks indenfor rækkevidde. Vores dansestudie har god lyd, lækkert lys og spejle. I kan fx vælge først at starte med at indspille CD og danse bagefter. Salsa er en forførende dans med forskellige trin, drejninger og varioation.
4,8 stars på FB

Salsa danseskole

1. Der startes med opvarmning
2. Instruktion trin for trin
3. I danser dernæst salsa dans
4. Kommende brud er i fokus
5. I laver evt. en koreografi
6. I kommer til at battle
-   Spejlvæg & festlokale
-   4 til 20 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 2.195,-

Sådan foregår det

Salsa dans danses i vores professionelle dansestudie mens I vejledes af vores professionelle danseinstruktør. Vores dansestudie har festligt lys, spejle, god lyd. Salsa dansen bliver afholdt i dansestudiet. Ønsker I at afholde dansen et andet sted en på vores adresse giver vi jer gerne et tilbud. Salsa dans tager ca. 60 min.
Salsa dans er et super sjovt event hos Polterabend Event. Vi har gjort meget ud af at indrette dansestudiet festligt så der både er festlige lamper, god lys og naturligvis spejle så instruktøren har de optimale betingelser for at give jer en god oplevelse! Prøv salsa dansens columbianske rytmer og få et festligt indslag til jeres polterabend hos os.
Kunder siger: "Vi var meget imponerede over jeres seriøsitet og professionalisme hos jeres instruktør, hun forstod at skabe en fantastisk stemning. :)"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

DANSE

SKOLE

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA SALSA DANS
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.