Samba danseskole

Vores danseinstruktør vil vise jer de grundlæggende trin og sambarytmer, mens I har en sjov og uforglemmelig polterabend med vennerne. Samba er en fantastisk dans, men samtidig en af de sværeste af de latinamerikanske danse. Derfor er vores primære fokus på underholdningen i dansen og viser jer nogle grundlæggende trin. I kan evt. tage kostymer med, hvis I ønsker at oplevelsen bliver lidt mere autentisk. Vores dansestudie har lækkert lys, lyd og spejle som er med til at skabe den helt rette stemning til jeres polterabend. I kan også vælge først at lave CD Indspilning og kombinere det med samba dans hvis I ønsker flere events til jeres polterabend fest.
4,8 stars på FB

Samba danseskole

1. Vi starter med opvarmning
2. Der instrueres i forskellige trin
3. I danser så Samba dans
4. Bruden kommer lidt i fokus
5. Der kan laves en koreografi
6. I battler overfor hinanden
-   Spejlvæg & festlokale
-   4 til 20 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 2.195,-

Sådan foregår det

Samba dans bliver instrueret af professionel danseinstruktør i vores dansestudie. Vores dansestudie har godt lys, god lyd og en spejlvæg! Samba dans afholdes i vores dansestudie. Vi giver gerne tilbud på hvis I ønsker at afholde Samba dans i andre lokaler. Samba dansen tager 60 min.
Samba dans afholdes hos Polterabend Event og er et event hvor der primært er fokus på at hele holdet skal have en sjov oplevelse. Til slut i eventet er det dog kommende brud eller gom som kommer i fokus. I dansestudiet er der forskellige former for lyseffekter, spejle og god lyd som er med til at skabe den helt optimale rammer for jeres polterabend!.
Kunder siger: "Vi var meget imponerede over jeres seriøsitet og professionalisme hos jeres instruktør, hun forstod at skabe en fantastisk stemning. :)"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

DANSE

SKOLE

Se vores lokaler
VIRTUAL TOUR

BILLEDER FRA SAMBA DANS
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.