Zumba danseskole

I Zumba dans vil I komme til at lære de grundlæggende Zumba rytmer til jeres polterabend, mens I har en sjov uforglemmelig oplevelse med vennerne. Zumba er colombiansk slang, der betyder: At bevæge sig hurtigt og at have det sjovt. Prøv denne livlige fitness dans, der kombinerer en masse gode latinamerikanske dansetrin som fx mambo, merengue, chachacha, tango, salsa og samba. Zumba er en dans, hvor man virkelig får rørt sig og kommer i godt humør. Vores dansestudie har lækkert lys, lyd og spejle. I kan fx vælge først at indspille CD og kombinere det med dans. Zumba dans er en energisk dans og I vil helt sikkert komme til at få varmen med denne dans.

Zumba danseskole

1. I laver opvarmningsøvelser
2. Instruktion trin for trin
3. I danser Zumba
4. Den kommende brud er i fokus
5. Nu laves der en koreografi
6. I kommer til at battle
-   Spejlvæg & festlokale
-   4 til 20 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 2.195,-

Sådan foregår det

Zumba dans danses i vores dansestudie under vejledning af professionel danseinstruktør. Dansestudie har fine spejlvælge, godt lys og god lyd. Zumba dansen afholdes i vores dansestudie. I er velkomne til at kontakte os hvis I ønsker at afholde zumba dans i andre lokaler, så giver vi jer et tilbud.
Zumba dans er en energisk dans hvor man helt sikkert får varmen. Har I lyst til et sjovt danse even til jeres polterabend så kan I prøve Zumba dans hos Polterabend Event. Vores dansestudie har indrettede festlige lamper, god lyd og gode spejlvæge som helt sikkert sætter de helt optimale rammer for jeres polterabend event.
Kunder siger: "Vi var meget imponerede over jeres seriøsitet og professionalisme hos jeres instruktør, hun forstod at skabe en fantastisk stemning. :)"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
Facebook
 
Claus Beelen
Kontakt os nu
Ring nu på 27 29 28 50 eller skriv til  for at høre mere eller for at booke dette event.  Vi giver jer den seriøst sjoveste oplevelse til jeres polterabend eller børnefødselsdag. 

DANSE

SKOLE

BILLEDER FRA ZUMBA DANS
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 (IKKE SMS) eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv og få flere fordele.